Szeged 1899

esemény:

Merkantil Bank NB II 2019/20

időpont:

2020. 02. 23. vasárnap, 12:30

csapatok:

ETO FC Győr

x

Szeged

hátralévő idő:

Mi várható a Szeged-GA hetedik NB II-es idényében (2019-20)?!

Előttünk a kaposvári példa: újoncként is feljutás az NB I-be!
A 20-as NB II élcsoportjában végzünk!
Csak a középmezőny, semmi más!
Legalább a 17. hely, így sikerül a bentmaradás!
Az utolsók közt végzünk, harmadszor zuhan ki a Kapics-alakulat..
email:
szeged1899@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!!

Halkó Pál Géza (rá)fizetett...

2019.08.21.

Mint ismeretes, a SZEOL/Tisza Volán NB III-ban bronzérmes felnőttcsapatát az idén nyáron visszaléptető és minőségi játékosait szélnek eresztő Halkó Pál Géza (fotónkon) 2016 őszén - vélt sérelmei miatt...- magánvádas feljelentéssel élt e sorok írója ellen. Holott a 120 éves szegedi futball immár négy évtizede hű krónikásaként csak és kizárólag a tényeket, a megtörtént eseményeket ill. az ehhez kapcsolódó szurkolói bírálatokat írtam le - bármelyik itteni pancser focivezetőről is essék szó...

http://www.szeged1899.hu/news_listone.php?id=1398

Képtalálat a következőre: „Halkó Pál-fotók”


A per során az állításaimat egytől egyig bizonyítani tudtam és a tisztelt Szegedi Járásbíróság részére az egykori szegedi válogatott játékosok ill. kiváló edzők kendőzetlen véleményeit is beidéztem!

Két évnyi pereskedés után Halkó Pál Géza - aki a szocialistákkal évtizedekig ápolt kiváló viszonyát követően - időközben a szegedi Fidesz alelnöki székébe is föltornázta magát (persze, erről is megvolt a bevezetőben becitált cikkemben egykori futball-legendáink, Kutasi Lászlóék "húsbavágóan őszinte" véleménye, A szerk.), talán - kiemelt pozícióinál fogva - túlságosan is magabiztosan készülődött e sorok írójának "bírósági kivégzésére"...

De mélyen csalódnia kellett, mert - Fidesz alelnöki cím ide, szeolvolános ügyvezetöi csúcsállás oda - a Szegedi Járásbíróság pervesztessé nyilvánította!

Ezzel együtt e sorok íróját pedig felmentette, ergo pernyertessé tette (aki oknyomozó riporterként számos hasonló pert nyert már meg korábban is...)!

Íme a bírósági dokumentumok idevonatkozó része, melyben - első fokon - a közel százezer forintos bűnügyi költségeket még az állam viselte:

 
 

S most jön a hab a tortán!

Eredetileg még úgy szólt az első fokú ítélet, hogy a több, mint 90 ezres bűnügyi költséget nem a pervesztes magánvádló, Halkó Pál Géza, hanem helyette az állam viseli...

Nos, a Fidesz vezette magyar állam azért szerencsére nem ennyire "nagyvonalú" - még a szegedi Fideszes alelnökkel szemben sem! Ez önmagában is jó nagy "fricska" a "Fidesz-gyűlölő  ellenzéknek", akik szerint ugye, a bíróságok is egytől egyig az országot irányító kormánypártiak szánalmas eszközei...

Hát nem!! Figyelem, a Szegedi Tükörben állandó "Fidesz-utáló" rovatot működtető Kutnyik Pálék részére: ahol egy Fidesz-szolgáló Szegedma/Déli Szó-föszerkesztőt (Kapitány Gergelyt) is pénzbüntetésekre, helyreigazításokra lehet ítélni és kötelezni...

Sőt, még egy regnáló szegedi fideszes alelnök - Halkó Pál Géza - is megütheti a bokáját ( persze, egy közel százezres "bünti" csupán olyan lehet neki, mint magyar melósnak a napi sörbevitel költségei...), nos... az az ország ill. a hazáját, annak polgárait képviselő bíróság már nem lehet annyira rossz és korrupt, mintahogy azt az ellenzék - gyűlöletből-irígységből - manapság úton-útfélen hirdeti...


Visszatérve ugyanis a konkrét ill. jogerős végzéssel zárult futball-ügyünkre, épp a mai nap kaptam kézhez a Szegedi Törvényszék jóváhagyó és jogerős végzését!

Ezek szerint a több, mint 90.000 Ft-os bűnügyi költségeket már nem a magyar állam viseli! Az első fokú ítélet idevonatkozó részét törvényi jogszabályokkal megalapozottan módosították, amit a Szegedi Törvényszék annak rendje és módja szerint jogerős végzéssel jóváhagyott!

Azaz a magánvádas feljelentő, Halkó Pál Géza köteles kifizetni - pervesztessége mellett - a közel százezres bűnügyi költségeket is. Egészségére!

 

 
 

Nem véletlenül írtam le többször is az elmúlt időszak itteni futballkudarcainál, hogy mi is az immár 120 éves tradíciókra visszatekintő szegedi labdarúgás legutóbbi húsz évének legnagyobb rákfenéje?!

"Fejétől bűzlik a hal(kó)..." Sajnos, nemcsak ő az egyedüli. De előbb-utóbb mindenki sorra kerül!

 

Vitos György


Készült: 2019.08.21.