Szeged 1899


Mi legyen a 125. éve felé közelítő szegedi futball sorsa?!

Tíz év után is maradjon még Adem Kapics és külföldi holdudvara!!
Helyezzék új alapokra Szeged-CSGA szakmai vezetését magyarokkal!
Szegedi és környékbeli kötődésű, egykori legendák kellenek!
email:
szeged121ev@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!!

Szurkolói vélemények: parázs viták a Halkó-ügy kapcsán...

2019.06.27.

 

A nyári holtidényben is - örömteli módon - élénk visszhangja volt a Halkó Pálékról írt szeolos visszaléptetési cikkemnek! Hegedűs Tibor József (Facebook-fotónkon) kötelességének érezte megvédeni Halkóékat, amihez szíve-joga! Ginál János (2. fotó) régi sportbarátom őszinte véleménye ugyancsak fölöttébb elgondolkodtató! Természetesen a szerzői válasz sem késett sokáig...

János Simon Ginál

A mai SZEOL méltó utóda lett volna a réginek!!! Az ön személyes érintettsége is közre játszott, hogy a dolgok így alakultak... Hány igazi szegedi játszik önöknél??? Pénz "az aztán van" ! De az U19-esek bajnokságát vajon ki nyerte?? Önök??? Hagyja Halkó Urat kérem ! Ő legalább egybe tartotta a csapatot a bajnokság nehéz körülményei között!

 

 • György Vitos
  György Vitos Kedves Tibor József! Óriási tévedésben vagy - több szempontból is!! Egyrészt a "volna" a futballban nem játszik és...kb. 100 -150 régi SZEAC-os, SZEOL AK-s, Szeged SC-s, majd LC-s legendától tolmácsolhattam: a mai "szeol-volán" a poros nyomába se léphet(ett) a '60-as,70-es és '80-as évek szegedi csapatainak, de még a '90-es évekének sem!!! (Figyelmedbe ajánlom a nyáron kiadásra kerülő "120 éves Szegedi Futballhistória 1899-2019" című legújabb kötetemet!) 
  Nyomatékosítva: ezt nemcsak én mondom, hanem az a több, mint száz, címeres mezben is játszó legenda, akik valamicskét csak értettek a futballhoz...:) 
  Másrészt pedig...azt hiszed én Kapicsék "szolgája vagyok"?! :) :)Mint pl. a csfoci, a szegedma vagy a délmagyar... Ott bizony, egyetlen rossz szó sem jelenhet meg róluk ( csak a szép és jó :) ) , hisz sokak szerint "kilóra megvették ezeket a médiákat"... Nálam viszont a független rajongói portálunkon (www.szeged1899.hu ) ilyen publicisztikákat lehet olvasni, por favor ::) Idézem: "A kiváló szegedi edzőink java (Bóka Feriéktől Buchholcz Gáborékig, stb.) a szegedi futball fölemeléséért dolgozott évtizedek óta, de az "alulképzett és megélhetési focivezetők" ezt alaposan elcseszték... http://www.szeged1899.hu/news_listone.php?id=1398
  Ami pedig külön Halkó Pált illeti... Ők most ott folytatják - persze, főként a TAOS milliók miatt... -, ahol elkezdték Tisza Volán Focisuli néven: az utánpótlás bajnokságokban! De... .. ...már alaposan meggyengülve, mert minden korosztály legjobbjai a Szeged-Grosics Akadémia up-korosztályaihoz, a vadonatúj szegedi stadionba igazolnak!! A mostani 3 Szeged-Grosics Akadémiás bajnoki cím (U14, U15, U17) mellett a legutolsó (!!!) aranyotokat a szeolos U19 nyerte, ám felnőttcsapat híján mostantól ők is lemorzsolódnak... S bizony, Halkó Pál fideszes alelnök korábban - nyakas vezetőként - nem akart betagozódni a szegedi futball-alközpontba, de most már ha akarna, sem kérnek belőle... :)          Mondtam is neki, amikor vörös fejjel, pervesztesként dühösen távozott a bíróságról: Palikám, a háború ott kezdődik, ahol csak akarod (hisz Te jelentettél föl engem...:) ), de nem akkor végződik, amikor Te szeretnéd... :) ( Niccolò Machiavelli olasz író, filozófus után szabadon...)
  Szeged2011
  SZEGED1899.HU
  • Hegedűs Tibor József
   Hegedűs Tibor József Köszönöm a "kioktatást", sajnos, én nem tudom oly irodalmi formában előadni gondolataimat, de Szeged focijárol vannak ismereteim... Részben a szocializmusban irt kiadványaid /melyekért nem kell szégyenkezni.../részben pedig átéltem! Háttér-dolgokba nem kívánok vitába szállni, én amatőr vagyok, Te pedig nagyon PROFI! Sok sikert a szép íráshoz és a történelmi hűséghez !
  • György Vitos
   György Vitos Hegedűs Tibor József KÖSZÖNÖM Tibor, ez tényleg korrekt válasz volt! :) S hogy "sokat tapasztalt amatörként" is világos legyen előtted az, mekkora károkat is okozott Halkó Pál a két meghatározó szegedi klub (Szeged-Grosics Akadémia kontra "tiszavolános szeol") között tudatosan kialakított gyűlöletkeltő kampányával ill. cselekményeivel.... íme egy magát megnevezni nem kívánó szülői fociscsoport tegnap esti üzenete Felétek, akik még a "levitézlett szeolos ügyvezetőt", alias Halkót próbálják megvédeni!! Szóról szóra beidézem őket, s ha kell személyesen is elmondják Nektek a Halkóékról kialakított megdöbbentő véleményüket: "Adjál nekik Gyuri, aki hülye, az is marad...
   Vicc, amit műveltek eddig... az a pár szerencsétlen meg maradjon a "palcsi sc-ben" továbbra is! S hogy hol??? Hisz még egy kutyaóljuk sincsen: Kisstadion, Újszeged... Az a pálya még csak nem is hiteles...Szánalmasak... Lúzerek!
   Az a 2-3 legjobb jön át majd korosztályonként, aki kell a Szeged-Grosics Akadémiába, a többi meg bohóckodjon ott a "palcsi sc-ben"... " Megdöbbentő sorok, ugye Tibor?! Háááát... ennyit ért Halkó Pál, "derék szegedi fideszes alelnök" elmúlt években kifejtett "aknamunkája"... Köszönöm a megértéseteket! 
   Független rajongói portálunk (www. szeged1899.hu ) ill. a nyáron megjelenő "120 éves Szegedi Futballhistória (1899-2019)" c. könyvünk továbbra is a "húsbavágóan őszinte" szurkolói véleményeket tükrözi vissza! Természetesen ahogy írtad: a "történelmi hűség" jegyében!
   István Kovács
   István Kovács György Vitos húúú ez tényleg nagyon kemény! halkó sokat ártott a szegedi focinak..kapics meg a gyulai focinak..:)
   Ferenc Nagy
   Ferenc Nagy Halkó úr tönkrevágta a szegedi labdarúgó clubok egységét sajnos. Most kell megennie, amit főzött...Kategória: Ultras
Készült: 2019.06.27.