Szeged2011

esemény:

NB III Közép csoport 2018/19

időpont:

2019. 06. 02. vasárnap, 17:30

csapatok:

Szeged

x

Bp. Honvéd II

hátralévő idő:

Mi várható a 2018-19. évi NB III-ban?

A Szeged-Grosics Akadémia fölényesen nyeri a bajnoki címet!
Óriási küzdelemben, de a Szeged-GA lesz végül is a bajnok!
Harmadszor csúszunk le az aranyról, ám a klub újra NB II-es lesz
Dobogón végzünk, így maradunk NB III-asok...
Közünk nem lesz a feljutáshoz, beleszürkülünk a harmadosztályba!
Újabb negatív rekord, kiesünk az NB III-ból is...
email:
szeged1899@freemail.hu vagy gyvitos@freemail.hu
telefon:
Vitos György, Főszerkesztő: +36/70-264-1595
figyelmeztetés:
copyright 2015. Vitos György, szeged2011.eu; majd szeged1899.hu ...Az itt található írott, képi anyagok csak a forrás megjelölésével, internetes felhasználás esetén élő hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel!!

Kiváló rajt - súlyos sérüléssel...

2018.08.04.

Igazi gólzáporos meccsen remekül rajtolt a Szeged-Grosics Akadémia az NB III-as idénynyitón a Makó FC ellen! A győzelem fényét sajnos, beárnyékolta a megyei rangadó elején történt incidens. A vendégek részéről Juhász - ezúttal "Mészárosként"... - összetévesztette a kemény, férfias játékot a durvasággal. Brutális belépőjét követően rögvest kórházba küldte a szegediek egyik vezéregyéniségét, Szabó Pétert (fotónkon), akit tízperces ápolást követően a mentő szállított el... Az első infók szerint a szélső síp- és szárkapocscsontja is eltörött, ez elég hosszú kihagyást jelenthet.  Rajongói portálunk mielőbbi teljes felépülést kíván a szegedi drukkerek nevében is!


Szeged-Grosics Akadémia - Makó FC 4-1 (3-0)
Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző. Vezette: Kátai Gábor (Ambrus, Skover)

Szeged: Szántai - Achim S., Tóth G., Farkas, Cigan (Balogh G., 75'), Coroian (Hegedűs, 56'), Pászka, Szabó P. (Erdei, 18'), Germán, Oláh G., Máté. Vezetőedző: Popovits Pál.


Makó: Garamvölgyi - Grecsó, Lászik, Lipták (Hatvani - a szünetben), Zsoldos, Podonyi, Szilágyi (Bány B., 84'), Juhász J., Varga R. (Gémes, 75'), Busa, Babolek. Vezetőedző: Magyar György.


Gólszerzők: Oláh G. (23'), Cigan (25', 67'), Máté (37', büntetőből) ill. Busa (53')


Sárga lap: Szabó P. (6')


Piros lap: Juhász J. (17')


Az NB III szombat-vasárnapi rajtját követően máris kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok. Nem kis meglepetésre a komoly célokkal indult, pár éve még élvonalbeli, sőt, Tomiszlav Sziviccsel Magyar Kupagyőztes Kecskeméti TE csak 1-1-es döntetlenre végzett otthonában a Pest megyei újonc Taksonnyal... Az ugyancsak egykor NB I-esek rangadóját pedig szombat este a Dunaújváros nyerte a Pécsi MFC ellen (1-0). Utóbbihoz utaznak legközelebb Popovits Pálék és a Pécs-Szeged összecsapás jó kis erőfelmérőnek ígérkezik!


Mindezek alapján a Szeged-Grosics Akadémia - köszönhetően a gólzáporos sikerének - máris a tabella első helyére tornázta fel magát és remélhetőleg ott is marad a bajnokság végéig! Nem kis bravúr lenne, hisz erre szokták mondani: "rajt-cél győzelem"...

Vitos György


Készült: 2018.08.04.